Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatás > ESET > Otthonra > Mac
Cyber Security Pro
Teljes körű védelem

Az ESET Cyber Security Pro egy integrált biztonsági programcsomag, amely minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. A ThreatSense® keresőmotor legújabb, az E-mail védelem, a Személyi tűzfal és a Szülői felügyelet modullal kombinált verziója gyorsan és megbízhatóan védi számítógépét. A korszerű technológia a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes proaktív módon kivédeni a vírusok, férgek, trójaiak, kémprogramok, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más internetes károkozók támadását anélkül, hogy a rendszer teljesítményét visszafogná.
Személyi tűzfal
A személyi tűzfal ellenőrzi a számítógép teljes bejövő és kimenő  hálózati forgalmát. A megadott szűrési szabályok alapján engedélyezi  vagy letiltja az egyes hálózati kapcsolatokat. A tűzfal védelmet nyújt a  távoli számítógépekről kezdeményezett támadások ellen, és lehetővé  teszi egyes szolgáltatások letiltását.
Szülői felügyelet
A szülői felügyelet lehetővé teszi az esetlegesen nem kívánt tartalmú  weblapok blokkolását. A szülők akár 27 előre definiált webhely-kategória  elérését is megtilthatják. Az eszköz célja a gyermekek és fiatal  felnőttek megakadályozása abban, hogy nem megfelelő vagy káros tartalmat  megjelenítő oldalakhoz férjenek hozzá.
Alacsony erőforrásigény
Alacsony erőforrásigényének köszönhetően a keresőmotor észrevétlenül  dolgozik a háttérben, és anélkül tartja távol a károkozókat, hogy  zavarná a felhasználót a munkavégzésben.

Web és e-mail védelem
A védelemi modul biztosítja a HTTP és a POP3, IMAP protokollon keresztül érkező e-mail kommunikáció ellenőrzését.
Cserélhető adathordozók kezelése
Lehetővé teszi a felhasználók számára a behelyezett cserélhető  adathordozókhoz (CD, DVD, USB, iOS eszköz stb.) való hozzáférés  letiltását, illetve azok automatikus ellenőrzését.

Cserélhető adathordozók kezelése
Lehetővé teszi a felhasználók számára a behelyezett cserélhető  adathordozókhoz (CD, DVD, USB, iOS eszköz stb.) való hozzáférés  letiltását.

Felhő alapú védelem
A ThreatSense.NET korszerű korai riasztási rendszeren alapuló ESET Live  Grid további biztonsági szintekkel védi a számítógépet. Folyamatosan  figyeli a rendszerben futó programokat illetve folyamatokat, és  összeveti az eredményt az ESET több millió felhasználójától, a világ  minden pontjáról gyűjtött adatokkal.

Új felhasználói felület
Teljes mértékben átalakítottuk a program főablakát, a további  beállítások (Beállítások…) párbeszédpanel pedig még intuitívabbá és  áttekinthetőbbé vált.

Adathalászat elleni védelem
Az online fizetés elterjedésével egyre több olyan rosszindulatú oldal  jelent meg, amelyek érzékeny személyes adataink és bankkártya számunk  megszerzését célozza meg. Ezek pontosabb kiszűrésére fejlesztette tovább  az ESET az adathalászat elleni modulját, hogy biztonságosan intézhessük  online pénzügyeinket.

Social Media Scanner
Az ESET Social Media Scanner naprakész védelmet nyújt Twitter  fiókjának. A magasabb szintű védelem érdekében Az ESET díjnyertes  technológiáját közvetlenül a Facebook platformjába építettük be, így az  ESET Social Media Scanner a Facebookon, önálló alkalmazásként már nem  elérhető.  Az új reszponzív grafikus felület esztétikus, egységes  megjelenést biztosít számítógépein és mobil eszközein egyaránt. Az  online jelenlét funkció figyelmezteti Önt, ha a profil beállításai miatt  adatai illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Az alkalmazás folyamatosan  ellenőrzi az Ön és ismerősei idővonalát, az azokon megjelenő tweeteket,  valamint a bejövő és közvetlen üzeneteket. Ha a program káros tartalmat  érzékel, tájékoztatja Önt a felmerült veszélyről.

Tények a Mac gépeket érintő kártevőkről
Szükséges-e  antivírus szoftvert telepíteni Mac-es számítógépére? Hány kártevő  létezik jelenleg, amely a Mac gépeket is veszélyezteti?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphat választ, ha ellátogat ezzel a speciális témával foglalkozó aloldalunkra.
Ne hagyja, hogy a közhiedelmek félrevezessék, hiszen számítógépének  éppúgy szüksége van egy modern biztonsági rendszerre, hogy védve legyen  az interneten keresztül érkező fenyegetésekkel szemben, mint a más  rendszereket futtató számítógépeknek. Tudjon meg többet!

Minősített védelem
Az ICSA laboratórium a TruSecure vállalat részeként a Virus Bulletinhez  hasonló metodológiával teszteli az antivírus termékeket. Azonban míg a  Virus Bulletin egy-egy konkrét időpontban hasonlítja össze a különböző  szoftvereket, az ICSA minősítése azt fejezi ki, hogy egy antivírus  megoldás képes elérni és hosszabb időn keresztül fenntartani a kiváló  színvonalat.

A West Coast Labs egy független szervezet, mely biztonsági szoftverek  tesztelésére szakosodott. A szervezet által kiadott Checkmark  minősítések egy integrált szabvány-rendszer részeként kerülnek kiadásra.  A Checkmark minősítéseket világszerte elismerik és a teljesítmény  megbízható jelzőinek fogadják el.
SilexComp
Copyright © 2016 SilexComp Inc. All Rights Reserved.
Follow us
A SilexComp Kft. az ESET termékek hivatalos viszonteladója.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz