Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatás > ESET > Otthonra > Mobil
Mobile Security
Az okostelefonok és tabletek terjedésével egyre fokozódnak a mobilkészülékekhez kapcsolódó biztonsági kockázatok is.

Internetezéshez és online pénzügyekhez is mobilt használ?
Az ESET Mobile Security a többszörösen díjnyertes NOD32 mesterséges intelligencián alapuló keresési technológiájának köszönhetően gyors és megbízható védelmet biztosít személyes adatainak, miközben nem lassítja le készülékét.

Elveszítette okoseszközét?
Az ESET Mobile Security szoftver a my.eset.com weboldalról vezérelhető Lopásvédelem funkcióval is rendelkezik, amellyel értesülhet arról, ha valaki megpróbál hozzáférni az Ön adataihoz. A szoftverrel lehetősége nyílik arra is, hogy a távolból lezárja mobiltelefonját, és törölje annak tartalmát, illetve üzenetet jeleníthet meg elveszett mobileszköze képernyőjén.

Mindenre kiterjedő felügyet kockázatok nélkül
A biztonsági vizsgálat leellenőrzi a telefon azon részeinek állapotát, amelyek biztonsági kockázatot jelenthetnek. Ilyen a Bluetooth kapcsolat állapota, a készülék hálózati láthatósága, a szabad tárhely mérete, a futó alkalmazások állapota, az akkumulátor töltöttségi szintje, illetve, hogy melyik mobilhálózatra csatlakozik a telefon. Minden vizsgálat alkalmával a program egy átlátható tájékoztató felületen jelzi, ha valamelyik fent említett funkció figyelmet igényel.
Kinek ajánljuk?
Az ESET Mobile Securityt minden olyan felhasználó számára ajánljuk, aki el szeretné kerülni a Bluetooth-, adat- és internetkapcsolaton keresztül terjedő vírusfertőzéseket, valamint szeretné megkímélni magát az egyre gyakoribb kéretlen SMS és MMS üzenetektől.

Míg az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus védelmet nyújt számítógépe számára, addig az ESET Mobile Security segítségével biztonságban tudhatja androidos okostelefonját, tabletjét és PDA-készülékét is.

Az új androidos telefonokra telepíthető termékverzióból elérhető ingyenes változat, mely korlátozott funkciókkal működik. A program ingyenes verziójáról lehetősége van áttérni a prémium változatra, amely bővített felügyeleti és kényelmi funkciókkal rendelkezik. A prémium funkciók 30 napra ingyenesen aktiválhatók, így lehetősége nyílik a tesztelésükre. A kipróbálási időszakot követően a prémium funkciók vásárolt licenccel lesznek elérhetőek.
SilexComp
Copyright © 2016 SilexComp Inc. All Rights Reserved.
Follow us
A SilexComp Kft. az ESET termékek hivatalos viszonteladója.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz