Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatás > ESET > Otthonra > Linux
NOD32 Antivirus for Linux
Technologia
Az otthoni felhasználóknak szánt ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop tartalmazza a sokszorosan díjnyertes heurisztikus ThreatSense technológiát, melynek segítségével a védelmi programok a nulladik napi támadásokat is képesek felismerni.

Inteligens észlelés
A NOD32 Antivirus rendszerben bemutatott ThreatSense technológia intelligens, úgynevezett heurisztikus algoritmusokat tartalmaz, melynek segítségével a szoftverek felismerik azokat az új, ismeretlen kártevőket is, melyek vírusleírása még nem készült el.
Az ESET szoftverei így védelmet nyújtanak a nulladik napi támadások többsége ellen. Többek között e technológiának köszönhető, hogy az ESET tartja a szigorú Virus Bulletin tesztek VB100 rekordját, és a teszteken - egyedülálló módon - egyetlen vadon élő vírust sem engedett át.
Multiplatformos felismerés
Az internetes bűnözők egyre több energiát fektetnek olyan kártevők  előállításába, amelyek platformfüggetlen módon működnek. Ráadásul nem  csak az operációs rendszer van kitéve támadásnak, hanem a harmadik  gyártótól származó, a gépre telepített platformfüggetlen szoftverek is. A  most bemutatott, Linux alapú szoftver képes a Windows és az OS-X  rendszereket támadó kártevők felismerésére is, így heterogén  környezetben megakadályozzák, hogy a linuxos munkaállomások a Windows vagy OS-X rendszerekre írt kártevők rejtekhelyéül szolgáljanak.

Grafikus kezelőfelület
Az opcionális, teljes képernyős módra is képes grafikus  kezelőfelület a windowsos rendszereken megszokott módon biztosítja a  könnyű, intuitív kezelést, és hozzáférést biztosít a szoftverek  működéséről visszajelzést egyszerűen áttekinthetővé tévő grafikonokhoz,  statisztikákhoz, valamint az időzített feladatok kezelését végző  Feladatütemezőhöz.

Hozzáférés-védelem
Meghatározható, hogy mely felhasználói fiókokhoz kezelői jogosultak  a beállítások megváltoztatására, így a jogosulatlan felhasználók nem  tudják kiiktatni a vírusvédelmet.
Külső adathordozók letiltása
A védelmi szoftverek átvizsgálják az USB, a FireWire, valamint a  CD/DVD adathordozók tartalmát, vagy blokkolják az ezekhez való  hozzáférést, így minimalizálják a fertőzés veszélyét.

Minősített védelem
A West Coast Labs egy független szervezet, mely biztonsági szoftverek  tesztelésére szakosodott. A szervezet által kiadott Checkmark  minősítések egy integrált szabvány-rendszer részeként kerülnek kiadásra.  A Checkmark minősítéseket világszerte elismerik és a teljesítmény  megbízható jelzőinek fogadják el.
SilexComp
Copyright © 2016 SilexComp Inc. All Rights Reserved.
Follow us
A SilexComp Kft. az ESET termékek hivatalos viszonteladója.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz