Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatás > ESET > Otthonra > Mobil
Parental Control
Legyenek gyermekei az
online világban is biztonságban!
Gyermekei számára a digitális világ tele van izgalmas dolgokkal.
Az ESET Parental Control for Android segítségével a szülők ellenőrizhetik, hogy gyermekeik telefonjaikon milyen weboldalakat nyitnak meg, milyen alkalmazásokkal játszanak, vagy akár  rugalmasan beavatkozhatnak, hogy letiltsák azokhoz a hozzáférést. A program barátságos módon elmagyarázza a gyermekeknek, hogy melyek azok az internetes oldalak és androidos alkalmazások, amelyeket biztonságosan használhatnak, megnyithatnak.
Az ESET alkalmazása lehetővé teszi, hogy a szülők bármikor ellenőrizhessék gyermekeik tartózkodási helyét, és olyan üzeneteket küldhessenek nekik, amelyeket a gyermekeknek el kell olvasniuk és vissza kell igazolniuk ahhoz, hogy tovább használhassák az eszközüket.
A szülői felügyelet funkciók webes eléréséhez lépjen be az ESET Parental Control oldalra.
Legnépszerűbb funkciók
Webfelügyelet

Tiltsa le a korhatáros oldalak vagy oldalkategóriák elérését, ugyanakkor  engedélyezze a gyermekbarát webes tartalmak megjelenítését.
Helymeghatározó

Ellenőrizze le gyermeke telefonjának helyzetét.
Játék és Szórakozás időkerete

Állítsa be, hogy gyermeke naponta hány órát játszhat a telefonjával.  Engedélyezze, hogy a védelmi programon keresztül gyermekei üzenetben  kérhessék a napi limit megnövelését.
Szülői üzenet

Fontos üzenetet küldene? Küldje úgy, hogy gyermeke csak akkor használhassa tovább készülékét, ha az Ön üzenetét már elolvasta.
Alkalmazásfelügyelet

Engedélyezze vagy tiltsa gyermekének bizonyos alkalmazások használatát életkor-alapú szűrővel.
Játék és Szórakozás időszakos korlátozása

Határozza meg, mikor játszhatnak gyermekei a telefonjukon. Engedélyezze,  hogy a védelmi programon keresztül gyermekei érhessék ennek a  szabálynak az ideiglenes feloldását.
SilexComp
Copyright © 2016 SilexComp Inc. All Rights Reserved.
Follow us
A SilexComp Kft. az ESET termékek hivatalos viszonteladója.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz