Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A számítástechnikai szolgáltatáson kívül a cég fő tevékenységi körébe tartozik a CNC szerszámgépek telepítése, szervizelése és programozása.
Cégünk vállalja egyedi CNC szerszámgépek szervizelését, programozását, alkatrészek beszerzését, hibakeresését, bevizsgálását, géppontossági vizsgálatok elvégzését.
Vezérlők hálózat kiépítését, és a helyi hálózatra való bekötését. CAM szoftverek Post-processzor program írását egyedi vezérlőkre.
Egyedi alkatrészek megmunkálási tervek, szaktanácsadása, programírása.
A tulajdonos:
20 éve vagyok a szakmában. Ebből 10 évig a gyártásban voltam és az óta CNC alkalmazástechnikai feladatokat látok el. Munkám során rengeteg vezérlő típussal és szerszámgéppel, és hibával találkoztam. Lassan 6 éve folyamatosan kint vagyok a magyarországi ipari kialításokon és CNC szerszámgépek bemutatásán veszek részt. A bemutatott megmunkáló gépek programozását, minta alkatrészek gyártását, én készítettem el. Nagyon nagy hangsúlyt fektetek mindig, hogy a kiállításokon a megmunkáló gépek és a vezérlők, jó és új, tulajdonságait mutassam be a nézőközönségnek, és nem a CAM program által G kódokat.       
Ismert szoftverek:

CNC: Fanuc, Okuma,Heidenhain, Hunor, NCT, Siemens, Ona, Heun, Style, Zierchs, Madra, és távol keleti csodák.
Javított, és telepített géptípusok: hagyományos gépek, CNC: eszterga, maró, megmunkáló központ, automata eszterga, start lyukfúró, helyzetfúró, stancoló, hajlító, lézervágó, fűrészgépek, elszívok, huzalszikra, tömbszikra, mosó, síkköszörű, centerless köszörű, asztalosipari cnc lapszabász marógép, fogtechnikai marógép.                                

SilexComp
Copyright © 2016 SilexComp Inc. All Rights Reserved.
Follow us
A SilexComp Kft. az ESET termékek hivatalos viszonteladója.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz