Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatás > ESET > Cégeknek > Virtualizáció
Végpontvédelem
Kiszolgálóvédelem
Hitelesítés és titkosítás
Manegement
Virtualizáció és egyéb eszközök
Virtuális megoldások
ESET Virtualization Security
Az ESET Virtualization Security for VMware vShield megoldással hypervisor szinten láthatja el a VMware infrastruktúra védelmét. A hálózati rendszermérnöknek nincs más dolga, mint telepíteni a grafikus felhasználói felület nélküli Virtualization Security appliance-t a VMware infrastruktúrába, és összekapcsolni az ESET távmenedzsment megoldásával, a Remote Administrator-ral. Ez önmagában biztosítja a védelmi program konfigurálási lehetőségét, feladatok futtatását a virtuális gépeken, tehát nincs szükség végponti agent telepítésére.
ESET Shared Cache
Megosztott gyorsítótár virtuális környezetre optimalizálva. Az  ESET Shared Cache a legjobb választás virtuális környezetben, hiszen  felgyorsult ellenőrzést tesz lehetővé további költségek nélkül,  számottevően kisebb erőforrásigénnyel. Az ESET biztonsági programjai  (melyeket minden virtuális gépre telepíteni szükséges) az ESET  Megosztott Helyi Gyorsítótár használatával felgyorsult ellenőrzés  mellett biztosítják a már megismert védelmi funkciók használatát..
Rendszereszközök
ESET Sysinspector
Az ESET SysInspector egy ingyenes diagnosztikai eszköz, melynek segítségével a gyakorlott felhasználók és rendszergazdák részletes adatokhoz juthatnak az általuk felügyelt számítógépeken futó folyamatokról. A szoftver azon rendszergazdák részére készült, akiknek feladatkörébe tartozik a munkaállomásokon és szervereken keletkező biztonsági problémák megoldása. A szoftver segítségével a szakemberek megvizsgálhatják az egyes gépeken az aktív folyamatokat, a regisztrációs adatbázisok tartalmát, illetve többek között kilistázhatják az automatikusan elinduló, valamint a hálózati kommunikációt folytató programokat.
ESET SysRescue Live
Az ESET Endpoint Security for Android olyan károkozók ellen nyújt gyors  és megbízható védelmet, amelyek célpontja az Android operációs rendszert  futtató okostelefonok és a tabletek. Az alkalmazás heurisztikus  vírusvédelmének és alacsony erőforrásigényének köszönhetően a telefon  vagy tablet teljesítményének befolyásolása nélkül képes teljes körű  védelmet nyújtani, az SMS/MMS spam-szűrő pedig a kéretlen üzenetektől is  megkíméli a felhasználót. Ezeken kívül jelszavas védelmet, lopásvédelmi  modult (SIM kártya azonosítás, táv-törlés, táv-lezárás, GPS  helymeghatározás), hívás szűrést, eszközbiztonsági modult is tartalmaz.      
SilexComp
Copyright © 2016 SilexComp Inc. All Rights Reserved.
Follow us
A SilexComp Kft. az ESET termékek hivatalos viszonteladója.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz