Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatás > ESET > Cégeknek > Végpontvédelem
Végpontvédelem
Kiszolgálóvédelem
Hitelesítés és titkosítás
Manegement
Virtualizáció és egyéb eszközök
Antivirus megoldások
ESET Endpoint Antivirus
A többszörösen díjnyertes NOD32 technológiára épülő ESET Endpoint  Antivirus gyors és hatékony vírusvédelmét kínál vállalati ügyfeleink  számára. A legújabb verzió funkcióit tekintve is számos újítást és  fejlesztést tartalmaz. Ezek segítségével hálózatának biztonságát még  magasabb szintre emelheti.
ESET Endpoint Antivirus for macOS
Az ESET Endpoint Antivirus for macOS díjnyertes, platformokon átívelő  védelmet nyújt vegyes vállalati környezetben, lehetővé téve a  hatékonyabb munkavégzést. Védelmet biztosít a vírusokkal és  kémprogramokkal szemben, adathalász szűrője pedig megakadályozza, hogy a  hamis weboldalak érzékeny adatokat, például felhasználóneveket,  jelszavakat vagy bankkártya információkat lopjanak.
ESET NOD32 Antivirus Business Edition for Linux
A vállalati felhasználóknak szánt ESET NOD32 Antivirus Business Edition  for Linux Desktop tartalmazza a sokszorosan díjnyertes heurisztikus  ThreatSense technológiát, melynek segítségével a védelmi programok a  nulladik napi támadásokat is képesek felismerni.
Tüzfalas védelem
ESET Endpoint Security
A többszörösen díjnyertes NOD32 technológiára épülő ESET Endpoint  Security legújabb verziója megújult felületen biztosítja a már ismert  gyors és hatékony vírusvédelmét és robusztus tűzfalát vállalati  ügyfeleink számára. A legújabb verzió funkcióit tekintve is számos  újítást és fejlesztést tartalmaz. Ezek segítségével hálózatának  biztonságát még magasabb szintre emelheti.
ESET Endpoint Security for macOS
Az ESET Endpoint Security for macOS többrétegű védelmet biztosít vegyes  vállalati környezetben, lehetővé téve a hatékony munkavégzést.  Megakadályozza a hálózathoz való illetéktelen hozzáféréseket és védelmet  biztosít a hacker-támadások ellen. Az Apple számítógépeken megismert  meggyőző megjelenésével és kézre álló kezelőfelületével rendkívül könnyű  kezelhetőséget biztosít.
Mobil eszközök védelme
ESET Endpoint Security for Android
Az ESET Endpoint Security for Android olyan károkozók ellen nyújt gyors  és megbízható védelmet, amelyek célpontja az Android operációs rendszert  futtató okostelefonok és a tabletek. Az alkalmazás heurisztikus  vírusvédelmének és alacsony erőforrásigényének köszönhetően a telefon  vagy tablet teljesítményének befolyásolása nélkül képes teljes körű  védelmet nyújtani, az SMS/MMS spam-szűrő pedig a kéretlen üzenetektől is  megkíméli a felhasználót. Ezeken kívül jelszavas védelmet, lopásvédelmi  modult (SIM kártya azonosítás, táv-törlés, táv-lezárás, GPS  helymeghatározás), hívás szűrést, eszközbiztonsági modult is tartalmaz.      
SilexComp
Copyright © 2016 SilexComp Inc. All Rights Reserved.
Follow us
A SilexComp Kft. az ESET termékek hivatalos viszonteladója.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz