Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Jogi Nyilatkozat

Alulírott a silexcomp.hu oldal használója a weboldalra történő belépéssel és/vagy regisztrációval kifejezetten és feltétel nélkül elfogadom az alábbi, a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVII. Törvény 5.§ (1) bekezdése szerint általános szerződési feltételeknek minősülő rendelkezéseket:
Elfogadom, hogy a SilexComp.hu-nál fennálló tagságom ideje alatt az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint a silexcomp.hu weboldal látogatásával kapcsolatos technikai információkat, illetve személyes adatokat a silexcomp.hu üzemeltetője kezelje.

A weboldalon szereplő árak, képek és információk csupán tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.

Elismerem és tudomásul veszem, hogy sem a SilexComp.hu, sem annak esetleges társult vállalatai nem vállalnak felelősséget a jelen weboldalra történő belépés, illetve annak vagy az azon található anyagok használata következtében előálló jogi következmények tekintetében.
Tudomásul veszem továbbá az alábbi előírásokat: nem tölthető fel/le felhasználói tartalomként szerzői jogokat, személyiségi jogokat, vagy más jogokat sértő anyag; folytatható olyan tevékenység, mely a weboldal technikai működését zavarná, vagy más felhasználókat a weboldal használatában korlátozna folytatható adatgyűjtés más felhasználókról weboldal üzemeltetőinek kifejezett jóváhagyása nélkül nem folytatható kereskedelmi, marketing- és reklámtevékenység.

Elfogadom, hogy a weboldalon tilos mások jogait sértően viselkedni, trágárul beszélni, fenyegetőzni vagy veszekedni mind a weboldal látogatóival és hirdetőivel, mind a silexcomp.hu ügyfélszolgálatával, menedzsmentjével szemben. Az általam használt felhasználói név nem lehet sértő, illetve tilos a jó ízlés határain kívüli, a szabályainkkal ellentétes, törvénysértésre utaló vagy másokat megtévesztő bármilyen megjegyzés vagy felhasználó név használata.

Amennyiben a weboldalon keresztül bármilyen büntetőjogi megítélés alá eső cselekmény, csalárd tranzakció történik, a silexcomp.hu fenntartja magának a jogot, hogy minden rendelkezésére álló információt felhasználjon és kiadjon az illetékes (akár nyomozó) hatóságok részére a különböző jogi eljárások során, különös tekintettel a böngésző előzményekre, IP-címekre és e-mail címekre, illetve minden más nyomon követhető online tett cselekményre. A silexcomp.hu teljes mértékben együttműködik a csalárd tranzakciókkal kapcsolatos nyomozásra és a joghatóságuk alá eső más ügyekre feljogosított szervekkel. A silexcomp.hu teljesíti a bírósági idézéseket és más megkereséseket.
A SilexComp webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti,  hogy elolvasta és elfogadta a használatára és szolgáltatásaira vonatkozó  szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!
Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!
Általános Szerzödési Feltételek Itt
Adatvédelemi Nyilatkozat Itt
Jogi Nyilatkozat Itt
Webtárhely, Domain, Általános Szerzödési Feltételek Itt
SilexComp
Copyright © 2016 SilexComp Inc. All Rights Reserved.
Follow us
A SilexComp Kft. az ESET termékek hivatalos viszonteladója.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz